جمعه 31 فروردین 1403 - Friday 19 April 2024

رئیس پیشین شورای ائمه جمعه: بازشدن مساجد، باید با نظر ستاد مقابله با کرونا باشد

رئیس پیشین شورای ائمه جمعه: بازشدن مساجد، باید با نظر ستاد مقابله با کرونا باشد

*حجت‌الاسلام سید رضا تقوی، نماینده منتخب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی و رئیس پیشین شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه درباره اینکه سخنگوی قوه قضاییه درخواست کرده تا مساجد در ماه مبارک رمضان دوباره شروع به فعالیت کنند، می‌گوید: در مرحله اول باتوجه به نظر همه مسئولان و مقام معظم رهبری و حق، سلامت مردم باید از همه‌چیز مهم‌تر باشد و نباید فعالیت‌هایی که به سلامت جامعه لطمه وارد می‌شود، انجام شود.

تهران- ایرناپلاس- رئیس پیشین شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه درباره درخواست باز شدن مساجد از سوی سخنگوی قوه قضاییه، می‌گوید: اگر باز شدن مساجد به سلامت عمومی جامعه لطمه وارد می‌کنند، باید همچنان تعطیل بمانند.

حجت‌الاسلام سید رضا تقوی، نماینده منتخب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی و رئیس پیشین شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه درباره اینکه سخنگوی قوه قضاییه درخواست کرده تا مساجد در ماه مبارک رمضان دوباره شروع به فعالیت کنند، می‌گوید: در مرحله اول باتوجه به نظر همه مسئولان و مقام معظم رهبری و حق، سلامت مردم باید از همه‌چیز مهم‌تر باشد و نباید فعالیت‌هایی که به سلامت جامعه لطمه وارد می‌شود، انجام شود.

تقوی همچنین در گفت‌وگو با ایرناپلاس بیان می‌کند: اگر مشکلی پیش آمد، باید راه‌هایی را پیدا کنیم که کمترین مشکل را ایجاد کند، مانند راه‌حلی که برای مشاغل مردم پیدا شد، فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی. برای مساجد و اجتماعات دینی هم شاید بتوان راه‌هایی پیدا کرد. بالاخره باید به دنبال طرح‌ها و ایده‌های جدید باشیم.

رئیس پیشین شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه در پاسخ به این پرسش که اگر نظر متخصصان مبنی بر این بود که باز شدن مساجد به سلامت عمومی جامعه لطمه وارد می‌کند نباید مساجد باز شوند، توضیح می‌دهد: بله، اگر نظر متخصصان این است نباید باز شود.

او همچنین تأکید می‌کند: مساجد و نمازهای جماعت با نظر ستاد مقابله با کرونا تعطیل شدند و با نظر همین ستاد هم باید باز شوند. قوه قضاییه هم بر این حسب که یک مسلمانی است و احساس نیاز کرده در این باره صحبت کردند.

روز گذشته غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه، در نشست مجازی خود، پیشنهاد کرد همانند بازگشت برخی مشاغل با پروتکل، برای جلسات مذهبی محدود و نمازهای جماعت پروتکلی بنویسند و ساده‌ترین راه که تعطیلی مساجد است را بر نگزینند. به گفته او، می‌شود مساجد را با تدوین دستورالعمل‌هایی برای استفاده از این فرصت ماه مبارک مهیا کرد.

مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *