پنجشنبه 25 مرداد 1403 - Thursday 15 August 2024

” وقف – نذر ” رسانه رضوی علیه آلاف التحیه و الثناء ( رواپرس ) / ۵۷ هزار پرس غذا در عید امامت و ولایت در بوشهر توزیع شد

” وقف – نذر ” رسانه رضوی علیه آلاف التحیه و الثناء ( رواپرس ) / ۵۷ هزار پرس غذا در عید امامت و ولایت در بوشهر توزیع شد

مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان گفت: ما به عنوان یکی از دستگاه‌های متولی در امور مذهبی و فرهنگی وظیفه خود می‌دانیم سنت دیرینه پخت و توزیع غذای نذری به مناسبت‌های مذهبی را حفظ و توسعه دهیم.

در قالب پویش «سفره علوی» و «جشن باباعلی جان» به همت کانون خدمت رضوی ۵۷ هزار پرس غذای گرم در روز عید سعید غدیر در سراسر استان بوشهر پخت و توزیع شد.

به گزارش آستان نیوز از بوشهر؛ مهران خورده بین مقدم مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر اظهار کرد: به مناسبت عید سعید غدیر و در قالب جشن «بابا علی جان» تعداد ۵۷ هزار و ۵۰۰ پرس غذای گرم در سراسر استان توسط کانون‌های خدمت رضوی و خادم یاران طبخ و بین نیازمندان، سادات و ایتام توزیع شد.
وی افزود: هزینه ریالی انجام شده برای اجرای پویش سفره علوی در استان بوشهر مبلغ ۴۰ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال بود که توسط نیکوکاران، خادم یاران و یاوران رضوی تهیه شد.
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر افزود: معاونت خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی نیز در برپایی این پویش در استان بوشهر مشارکت داشت و تعداد ۲۰ رأس گوسفند عقیقه برای این جشن اختصاص داد.
وی گفت: کانون‌های خدمت رضوی تعداد ۳۶ هزار پرس غذا پیش بینی کرده بود که با حضور و همکاری نیکوکاران و خادمیاران رضوی و افزایش سهم مشارکتی، این تعداد به ۵۷ هزار و ۵۰۰ پرس افزایش یافت.
خورده بین مقدم اضافه کرد: کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر و زیر مجموعه فعال و کوشای آن در استان  همه مناسبت‌ها و مراسم‌های مذهبی در تعداد و حجم بسیار بالا غذای گرم طبخ کرده و بین آحاد مردم به ویژه نیازمندان توزیع می‌کند.
وی افزود: شهر چغادک ۱۱۰ دیگ و شهرستان‌های گناوه، دیر، جم، عسلویه، دشتی، دشتستان، تنگستان، دیلم و کنگان بین ۸۰ تا ۱۱۰ دیگ طبخ داشته‌اند.
خورده بین مقدم با اشاره به پیشینه کانون‌های خدمت رضوی استان بوشهر در پخت و توزیع غذای نذری گفت: تاکنون این دفتر توانسته است در تعداد بسیار بالا و امکانات بسیار خوب غذا تهیه و توزیع کند.
مدیر کانون‌های خدمت رضوی استان گفت: ما به عنوان یکی از دستگاه‌های متولی در امور مذهبی و فرهنگی وظیفه خود می‌دانیم سنت دیرینه پخت و توزیع غذای نذری به مناسبت‌های مذهبی را حفظ و توسعه دهیم.

انتهای پیام

مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *