سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - Tuesday 30 April 2024

۱۲۰ میلیون نفر؛ نمودار ابتلای جهانی به کرونا دوباره صعودی شد

۱۲۰ میلیون نفر؛ نمودار ابتلای جهانی به کرونا دوباره صعودی شد

همزمان با صعودی شدن مجدد نمودار میزان ابتلای روزانه به ویروس کرونا در جهان، شمار کل مبتلایان این بیماری نیز از ۱۲۰ میلیون نفر عبور کرد.در میان کشورهای آلوده به این ویروس، ایالات متحده آمریکا با ۳۰,۰۳۵,۲۲۵ نفر، بیشترین شمار مبتلایان در جهان را دارد. این کشور با ۵۴۶,۴۲۹  جان‌باخته، در رتبه نخست کشورهای دارای بیشترین موارد فوتی ویروس کرونا ایستاده است.

به گزارش  فارس، آمار وبگاه «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد تعداد کسانی که در کشورهای مختلف، به ویروس «کووید۱۹» مبتلا شده‌اند بامداد یکشنبه از ۱۲۰ میلیون نفر فراتر رفته است.

بر این اساس تا لحظه نگارش این خبر ۱۲۰,۰۰۱,۷۰۷  نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند و ۲,۶۵۸,۲۱۴ نفر نیز بر اثر آن جان خود را از دست داده‌اند.

در مقابل اما ۹۶,۵۰۵,۴۴۶ نفر از بند این بیماری رهایی پیدا کرده و سلامت خود را به دست آورده‌اند.

افزایش مبتلایان جهانی کرونا به بیش از ۱۲۰ میلیون نفر در حالی است که بعد از چند روز کاهش تعداد ابتلای روزانه، این نمودار دوباره روند صعودی پیدا کرده است.

در میان کشورهای آلوده به این ویروس، ایالات متحده آمریکا با ۳۰,۰۳۵,۲۲۵ نفر، بیشترین شمار مبتلایان در جهان را دارد. این کشور با ۵۴۶,۴۲۹  جان‌باخته، در رتبه نخست کشورهای دارای بیشترین موارد فوتی ویروس کرونا ایستاده است.

این در حالی است که طبق گزارش شبکه «سی‌اِن‌اِن»، تعداد فوتی‌های سالانه آمریکا بر اثر موارد مختلف (سوانح رانندگی، بیماری، خودکشی و غیره) از رقم دویست‌وپنجاه هزار نفر کمتر است.

بررسی‌های آماری نشان می‌دهد که آمریکا ۲۵.۰۵ درصد از کل مبتلایان به این بیماری را در خود جای داده است. بعد از آن، برزیل با نزدیک به یازده میلیون و چهارصد و چهل هزار مبتلا یعنی ۹.۵۴ درصد کل بیماران در رتبه دوم قرار دارد. بعد از آنها، هند با حدود ۹.۴۸ درصد از کل مبتلایان جهان یعنی تقریبا یازده میلیون و سیصد و شصت هزار نفر قرار گرفته است.

در این میان قاره آمریکای شمالی و مرکزی حدود سی و چهار میلیون و پانصد هزار مبتلا و تقریبا ۷۹۰ هزار فوتی، و قاره اروپا با سی و شش میلیون و صد و شانزده هزار مورد ابتلا و ۸۵۴ هزار جان‌باخته را از این آمار به خود اختصاص داده‌اند.

حتی با وجود ارائه واکسن کرونا برای آمریکایی‌ها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها در برخی از نقاط این کشور شده است.

شامگاه شنبه نیز کشورهای اتریش، جمهوری چک، اسلوونی، بلغارستان و لتونی خواستار برگزاری نشست اتحادیه اروپا برای بحث درباره اختلافات بزرگ در زمینه توزیع واکسن شدند.

انتهای پیام/

مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *