یکشنبه 09 اردیبهشت 1403 - Sunday 28 April 2024

دقت انتقال مایعات صنعتی با سیستم‌های هیدرولیک ایرانی ارتقا می یابد

دقت انتقال مایعات صنعتی با سیستم‌های هیدرولیک ایرانی ارتقا می یابد

شرکتی دانش‌بنیان با تولید انواع سیستم‌های هیدرولیک صنعتی، بازار داخلی این محصولات را گسترش داد و کارایی آنها را ارتقا بخشید.

به گزارش  فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت رکسان پارسیان یکی از مجموعه‌های فناور داخلی است که با هدف تولیدات، نصب و راه‌اندازی سیستم هیدرولیک صنعتی در داخل کشور فعالیت می‌کند. این مجموعه با استفاده از جدیدترین فناوری‌ها به حوزه ساخت و طراحی این سیستم‌ها ورود کرده و امروز به یکی از شرکت‌های پیشروی صنعتی در این حوزه بدل شده است.

هدف از هیدرولیک صنعتی، مطالعه عملکرد سیالات مایع محبوس تحت فشار، در انتقال دقیق و کنترل شده قدرت و حرکت است. ماهیت مایع تحت فشار و تناسب فشار با سطح، موجب می‌شود تا تغییر سطح، نیرو و همچنین فشار تشدید شود. امکان تشدید فشار و نیرو از یک سو و انعطاف‌پذیری سیستم‌های هیدرولیکی از سوی دیگر کارایی این سیستم‌ها را در صنعت ارتقا داده است.

«طراحی، تامین و اجرای سیستم‌های هیدرولیک، طراحی سیلندرهای هیدرولیکی بر اساس نیاز مشتری»، «تامین شیرهای کنترل کاربردی در حوزه شیرهای یکطرفه، شیرهای کنترل فشار و شیرهای کنترل جریان» و «تامین همه مدل‌های پمپ و موتور هیدرولیکی، شیرهای کارتریجی، محصولات روانکاری، شلنگ هیدرولیک و آکومولاتورهای هیدرولیک» از جمله محصولات تولیدی این شرکت است.

محمد شعبانی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با ارائه تعریفی از سیستم هیدرولیک، گفت: فناوری تولید، کنترل و انتقال قدرت توسط سیال تحت‌فشار را هیدرولیک می‌نامند. یک سیستم هیدرولیک چهار کار اساسی انجام می‌دهد. یکی از این کارکردها، تبدیل انرژی مکانیکی به قدرت سیال تحت‌فشار است که این کار را به‌وسیله پمپ‌ها انجام می‌دهد.

وی افزود: انتقال سیال تا نقاط موردنظر کار دیگر این سیستم‌ها است که توسط لوله‌ها و شلنگ‌ها انجام می‌شود. همچنین کنترل فشار، جهت و جریان سیال از طریق شیرها نیز توسط این سیستم انجام می‌شود و در نهایت عملگرها کار خود را آغاز می‌کنند.

این فعال فناور همچنین گفت: سادگی طراحی، قابلیت افزایش نیرو، سادگی و دقت کنترل، انعطاف پذیری، بازده بالا و قابلیت اطمینان از جمله مزایای سیستم‌های هیدرولیکی صنعتی است. سعی می‌کنیم با نوسازی و بهینه‌سازی و کنترل هزینه‌ها در بازار رقابتی برنده باشیم.

انتهای پیام/

مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *