یکشنبه 09 اردیبهشت 1403 - Sunday 28 April 2024

نماینده مجلس:ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به بحث ساماندهی کنکور/طرح مجلس مسکوت ماند

نماینده مجلس:ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به بحث ساماندهی کنکور/طرح مجلس مسکوت ماند
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به بحث کنکور خبر داد و گفت: به همین دلیل طرحی که در مجلس تدوین شده بود فعلا مسکوت مانده است.

میرحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با اشاره به ارائه لایحه ساماندهی کنکور به شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی وزارت علوم، گفت: طبق روال گذشته زمانی که موضوعی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داده می‌شود در آن زمینه مجلس وردی ندارد.

وی با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی به بحث ساماندهی کنکور ورود کرده است، ادامه داد: جزئیاتی از لایحه‌ای که دولت به این شورا ارائه کرده، در اختیار مجلس قرار داده نشده است.

نماینده گرمی در مجلس با تأکید بر اینکه برخی از قوانین موجود در دانشگاه‌ها و مراکز علمی براساس مصوبه و دستورالعمل‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی است، افزود: با توجه به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی به موضوع ساماندهی کنکور ورود پیدا کرده طرحی که در مجلس برای این موضوع تدوین شده بود مسکوت مانده تا مشخص شود شورا چه تصمیمی درباره لایحه دولت اتخاذ می‌کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: پس از بررسی لایحه دولت در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ارائه گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس اگر مشاهده کنیم که بازهم در زمینه کنکور خلاء قانونی وجود دارد در این صورت برای رفع این خلاء‌‌ها مجلس ورود می‌کند.

لزوم بررسی مشکل سهمیه دانشگاه‌ها در مجلس
وزیر بهداشت تاکید کرد: مشکل سهمیه دانشگاه‌ها باید طی جلساتی با کمیسیون آموزش مجلس مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، سعید نمکی در جلسه ۲۴۳ هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر ایجاد انگیزه در دانشگاه‌های کمتر برخوردار برای جذب هیئت علمی با توجه به تفاوت درآمدی با مناطق برخوردار، خاطرنشان کرد: مشکل سهمیه دانشگاه‌ها باید طی جلساتی با کمیسیون آموزش مجلس مورد بررسی قرار گیرد.

وزیر بهداشت تصریح کرد: همچنین در درون سازمان‌ها اصول و مبانی برای تبدیل به هیئت علمی تعریف شود.

در ادامه جلسه جواد محمدی، دبیر هیأت عالی جذب با اشاره به برخی مشکلات اجرایی در پیاده‌سازی مصوبات هیئت‌های عالی و مرکزی جذب از منظر اعضای هیئت‌های اجرایی جذب در نشست‌های استانی گفت: لزوم برگزاری کارگاه‌های آموزشی بررسی صلاحیت عمومی سالانه برای اعضای کارگروه‌های صلاحیت عمومی دانشگاه‌ها امری ضروری است.

در پایان جلسه تعدادی از اعضای هیئت‌های اجرایی جذب و کارگروه‌های صلاحیت عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران، شهید بهشتی، الزهرا، پژوهشگاه فضایی، یاسوج، علوم و فنون دریایی خرمشهر، مازندران، صنعتی اراک، ملایر، بوعلی سینا همدان، یزد، پژوهشگاه  ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، صنعتی کرمانشاه، بجنورد، علوم و فناوری مازندران، دریانوردی و علوم دریایی چابهار، صنعتی شریف، نیشابور، شهید باهنر کرمان، اراک، علوم پزشکی سبزوار، علوم پزشکی سمنان، علوم پزشکی قزوین، علوم پزشکی همدان تأیید صلاحیت شدند.

 

مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *