پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - Thursday 02 May 2024

درخواست مقام‌ارشد سازمان‌ملل برای سرمایه‌گذاری بیشترجهت حفاظت‌ازطبیعت

درخواست مقام‌ارشد سازمان‌ملل برای سرمایه‌گذاری بیشترجهت حفاظت‌ازطبیعت

مقام ارشد سازمان ملل متحد در دور جدید گفت و گوهای جهانی محیط زیستی، از همه کشورها خواست سرمایه گذاری بیشتری برای حفاظت از طبیعت و جلوگیری از انقراض گونه های زنده انجام دهند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری « رویترز »، یک مقام ارشد سازمان ملل متحد در دور جدید مذاکرات جهانی درباره مسائل محیط زیستی اعلام کرد، باید سرمایه گذاری های بیشتری برای تسریع عمل به تعهدات حفاظت از طبیعت و جلوگیری از انقراض گونه های زنده محیط زیستی صورت گیرد.

اولین بخش از مذاکرات محیط زیستی « سی اُ پی ۱۵ » ( COP۱۵ ) که دو بار به تعویق افتاده بود، امروز در شهر « کومینگ » واقع در جنوب شرقی چین با هدف ایجاد حرکتی برای توافق پیشین ۲۰۲۰ در جهت معکوس کردن دهه ها تخریب زیستگاه ها توسط انسان و تغییرات اقلیمی برگزار شد.

« دیوید کوپر » نماینده دبیر اجرایی مجمع گوناگونی بیولوژیکی سازمان ملل متحد این هفته در گزارشی به وزیرانی که در جلسه مجازی شرکت کرده بودند، گفت باید تمایل بیشتری برای ارائه مسیر سیاسی روشنی ارائه دهند تا به توافقی نهایی برای ماه مه سال آینده میلادی دست یابند.

گروه های محیط زیستی می گویند، زمانی برای از دست دادن برای حفاظت از محیط زیست و آهسته کردن روند انقراض گونه های طبیعی باقی نمانده است؛ به ویژه از زمانی که دولت ها در اجرا و تکمیل اهدافی که در توافق « آچی » ژاپن یک دهه پیش تعیین شده بود شکست خوردند.

با این وجود کوپر افزود: سطح فوریت اقدامات پیشگیرانه تخریب محیط زیست کافی نبوده است و در حال حاضر بیشتر کشورها در مقیاس های بزرگی دست به فعالیت هایی می زنند که در راستای تخریب محیط زیست می باشد و این عملکرد باید تغییر کند.

سازمان ملل متحد از کشورها می خواهد به تعهداتشان جهت محافظت از ۳۰ درصد محیط زیست کشورهایشان تا سال ۲۰۳۰ عمل کنند. دیوید کوپر در این نشست بار دیگر تاکید کرد: «  این موضوع بسیار مهمی است که تمامی کشورها از بیشتر اکوسیستم های خود محافظت کنند و البته تنها این اقدامات کافی نیست و تعهدات بیشتری لازم است تا این رقم را از ۳۰ درصد به ۷۰ درصد برسانیم. با وجود اینکه همه گیری ویروس کرونا تاثیر زیادی در وقفه تعهدات و ارائه راهکارها داشته اما می بایست به اقدامات پس از همه گیری با قدرتی بیشتر بازگردیم. »

انتهای پیام

مطالب مرتبط

پاسخ دادن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *